2016. május 23., hétfő

Eltévedtem Ellihez


Áron teljesen időben indult a suliba és még arra is rá tudtam beszélni, hogy vigyen magával egy banánt és egy narancsot. Már jól kezdődik a nap. 

Még ½ 8 előtt felkeltem és hozzákezdtem annak a ToDoList-nek, ami még az ágyban összeállt a fejemben. 

A folytatás is jól alakult, mert a smaragdfa magok négy helyen való próbálkozásaiból, úgy néz ki, hogy az egyik hely tetszett neki, mert sok kétszikű kihajtott belőle. 

Elkezdtem a Duolingót, majd elindultam a Budaörsi Műszaki vizsgabázisra megbeszélni a huzika műszakiját. A megbeszélés szerint június 3-án még telefonon egyeztetünk, 5-én odaállítom a huzikát és 6-án a jelenlétemben megtörténik a Műszaki Vizsga. 

Onnan kijövet egy rossz sávban találtam magam, ami az autópályán Győr felé vezetett. Ha már erre vagyok – amúgy is terveztem elmenni Ellihez, - gyorsan felhívtam és bejelentkeztem. Negyed óra múlva már Ellinél landoltam. Mondtam Ellinek, hogy reggeli nélkül indultam el, ezért rögtön készített egy (csirke) zsíros deszkát, amitől megúsztam az éhhalált. Utána megcsinálta a lábamat és így új emberként indultam haza. 

Visszafele beugrottam az M1-esen a Renault – Volvo kamion szervizbe, hogy tudjak beszélgetni rég nem látott Száki Sanyika barátommal. Legalább 20 percet beszélgettünk. 

A TESCO-t is útba ejtettem, ahol egy kisebb bevásárlás után a Wok’n Go-ban ettem egy bambusz rügyes csirkét. Itthon utólag ittam rá egy Unikumot és leültem a notebook elé. El is álmosodtam tőle, úgy hogy le kellett dőlnöm egy-két órára. 

Közben megérkezett Áron a suliból és ő is követte apja rossz példáját és ledőlt egy kicsit pihenni. 

½ 5 után mind a ketten talpra álltunk. Áron lement a CBA-ba kifőzni való tésztáért, én pedig leírtam a mai napot a blogbejegyzésbe.  

Felmentem Zolihoz (egy emelettel feljebb), adjon tanácsot, melyik Internet szolgáltatóval kössem meg az új ADSL szerződésemet. Azután egy jót beszélgettünk. 

Vacsorára kifőztem egy adag masnis tésztát és megmelegítettem hozzá a maradék marhapörköltet. Hozzá caciki salátát ettünk.

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése