2016. május 20., péntek

Megjött Áron is


Szikrázó napsütésre ébredtünk. Manna is élvezte, hogy ilyen jó idő van. El is kezdte a ki-be járkálást.

 

Kisebb leltárt kellett ahhoz csinálnom a mélyhűtő ládában, hogy megtaláljam a sütni való kolbász tekercset. A visszapakolás nem ment volna, ha nem ésszerűsítek a dolgokon. A tekercsből lefűrészeltem két darabot a reggelihez, összeköltöztettem két doboz petrezselymet és kidobásra került egy üres doboz. Így nagy nehezen vissza tudtam csukni a láda fedelét.

 

Feltettem sülni a két kolbászt és közben elkészítettem Tibornak a kakaót, magamnak a tejeskávét.

 

Reggeli után még odatettem a köröm pörköltöt, majd elindultunk Imréhez a notebookomért. Tibort is rábeszéltem, hogy hozza a beteg notebookját, hátha Imre talál rá valamilyen javítási megoldást.

 

Ebéd előtt még elmentem vásárolni. Nagyinak megvettem az ígért 5 üveg Nescafét, ami itt összesen 2.000.- forinttal olcsóbb, mint Budapesten a CBA-ban és vettem mindenféle savanyúságot és süteményeket az ebédhez.

 

Itthon az első dolgom az volt, hogy bekapcsoltam és elkezdtem írni a mai blogot.

 

Az ebéd nagyon finomra sikerült. A csontokból vittem át Rokkónak és Gabikát sikerült lebeszélnem arról, hogy telepítse a Windows 10-et, mert az nagyon memória igényes.

 

Délután ½ 4 fele Áron telefonált, hogy ott van már a Népligetben, de a busz vezetője nem engedi felszállni diákjeggyel, mert nincs nála Diákigazolvány. Kicsit kétségbe voltam esve és azt javasoltam, keresse meg az Állomás Főnököt. Áron inkább azt választotta, hogy a következő busszal újra fog próbálkozni.

Öt óra után nem sokkal Áron megérkezett. Amikor kimentem elé a buszmegállóhoz, elhatároztam, hogy nem fogom leszúrni, amiért nincs nála a Diák Igazolványa, mert annyira megörültem, hogy megjött.

 

Hazafele beugrottunk Tassi Judithoz. Áronnak Levente mutatott egy új játékot, mi meg kávézgattunk Judittal.

 

Áronnak megmelegítettem a köröm pörköltöt, ami neki is nagyon ízlett.

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése