2022. március 12., szombat

Bevásárlás 12

20220312 Szombat

10-kor ébredtem. Már csak azért is le kell mennem a CBA-ba, hogy az aktívált bankkártyákat az első bedugáskor élesítsem.

Kimentem a konyhába, de ott akkora volt a kupi, hogy  reggeii készítés elött  előbb egy picit rendet kellett tennem. Ez több mint fél órát tartott.

A reggeli végre nem a szokásos volt, hanem ham and eggs és utána a tejeskávé.    

Délben bekopogtam Áronhoz, hogy az összegyűjtött szemetet kitettem az ajtónk elé egy zsákba, lekellene vinni. Ahelyett, hogy felkelt volna az ágyból, leszúrt, hogy a mi szemetünket miért teszem ki mások orra elé bűzölögni.

Megértettem és magam indultam le a szeméttel. Amikor a póstaláda felé fordulam - szerencsére már üres kőzzel - a három lépcsőfokon taknyoltam.

Áront hiába kértem, hogy menjen le és vásároljon néhány dolgot (tej, kenyér, stb.) a CBA-ban, nem ért rá, de még a hátizsákját sem adta kölcsön, így kétszer kellett metennem az oda-vissza utat. 

Már indultam be a szobába, amikor Katika csöngetett, hozott ebédre. bablevest és túróscsuszát.Vitttem át a mélyhűtőből két nagy csirkecombot, amiből kisebb szóváltás kerekdett, mert Katika nem akarta elfogadni, de nem engedtem a 48-ból.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése