2022. március 16., szerda

Rádió frekvenciás egér 16

 20220316 Szerda

9-kor ébredtek (illetve ébresztett az AB Aegon befektetői tanácsadó hívása. Mivel nincs semmilyen éekütetlen, szabad pénzem, rövidre sikerült a beszélgetés.

tettem egy rövid éhségcsillapító túrát a                 konyhába (Katika töltöttháposztája, ami nagyon finom.), majd folytattam a lustálkodást.

Nem lelkesen nézek bele a hírekbe, mert ronda villágot élünk, még a napnak sincs kedve sütnie és alig vannak a bolygónknak olyan pontjai, ahol igazi béke van. Talán Dömsöd, a konyhakert, a gyümölcsfák, a madarak és a Duna.

Délig be se mertem nyitni Áron szobájába, mert attól tartottam, hogy tenap este csak későn jött haza és most még alszik.

Kettőkor már benyitottam, de Áron sehöl. Ekkor már kedtem aggódni. A telefonját sem vette fel.

Miközben már rémképeket láttam, hívtam (104) Mentők, (112) Rendőrség   

Mindketten alaposan kikérdeztek, mág a mobiljának a hvószámát is, majd egy idő után felhívtt egy rendőr százados és megnyugtatott, beszélt Áronnal. épségben van az egyetemen és nemsokára otthon lesz. Utána Áron már nekem és felvette a mobilját, de kértem hogy most ne zavarjam,mert labor gyakorlaton van.

Még nyitvatartási időben lejutottam a PC szaküzletbe, meg is vettem a rádiófrekis egered, de itthom nem sikerült életre keltenem. Holnap megreklamálom. Az is lehehet, hogy a ceruzaelem a bűnös.

Hazafele betértem a CBA-ba (egy adag diszmótoros, sütemény Katikáéknak és nekünk, unicum).

Áron vacsorára készített gombapaprikást, de abból nem jutott be hozzám, viszont a Katikáék kocsonyája igen.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése