2022. február 17., csütörtök

A KÖZÖS CÉL 17

 20220217 Csütörtök

10-kor arra ébreddtem, hogy Áron hazatárt az egyetemről. Lehet,hogy nincsenek előadásokk?

A tél enyhülni kezd, nincsenek minuszok, 9° C van és süt a nap.

Nem úgy, mint a magyar belpolitikában, ahol két hónappal a választások előtt két hónappal nem tud leülni az ellenzék egy asztalhoz, hogy megfogalmazzanak egy közös célt.

Nekem megadatott a szerence, hogy eredetiben elolvashassam Winston Churchil emlékiratait. 

Ha ez az ellenzék legalább a fordításokból megtanulná, mi az, hogy KÖZÖS CÉL, az jó lenne.W.Ch a visszaemlékezésében leírja, hogy 1941-ben elreült Moszkvába, meghívta munkaebédelre (esküdt ellenségét) J.V. Sztálint és ebéd után szivarozva, pipázva megbeszélte vele, hogyan győzzék le közös erővel a Hitler vezette náci, fasiszta Német Birodalmat. Ennyit a KÖZÖS CÉL-ról.

Kimegyek és készítek valami reggelifélét. (Kenyéren olvadt sajt, sült kolbász, paprika, patadicsom), sajnos a tejeskávé elmaradt, mert nincs itthon tej. Áron nem ér rá hozni, de majd ha megy vásárolni, vesz.

Egy új T-pin kód igényléshez be kellett volna olvasnom a Személyi Igazolványom számát, de nem tudtam beolvasni. Új próbálkozás csak 2 óra mőlva lehetséges. Áron segített, hogy  notebook Asztalon legyen egy Word file amiben nagyméretű karakterekkel látható a Szig.Szám.

Készül a "Good day Bad Day" tananyag szövegbevitele, de még csak a 2 %-a van készen.

A sütőben pizza melegszik vacsorára, de fél 11-kor még az sincs kész.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése