2022. február 11., péntek

Elmaradt pedikűr 11

 20220211 Péntek

Fél 8-kor felébredtem, de az első ébredésnek még ellen tudtam állni, így megpróbáltam visszaaludni és 10-kor lett a valódi ébredés.

Folytattam a "Doctor No" szövegbevitelét, de elbizonytalanodtam, hogy lesz-e kitartásom végig csinálni. Az anyag hatalmas, de legalább unalmas :-(. Két és fél órányi és még csak 10 perc van belőle készen.

A tél már nem olyan goromba, dél van és odakint 12° C-t mutat a hőmérő és süt a nap.. Az időjárésnak össze kell kapnia magát, mert három hónap múlva már úszni szeretnék a Dunában.

Délben (jobb későn, mint soha) lemegyek a CBA-ba és körülnézek, hogy  miből készüljön a reggeli. 

Egész napi pihenés után úgy döntöttem, lemegyek a pedikűr szalonba, mert a lábam már nem fér el a cipőmben. Hosszúnak tűnt a séta és viharos szél is fújt, de gondoltam, megéri. Nem a tervezett szerint végződött az út. A kiírás szerint este 6-ig lett volna nyitva, de már 6 óra előtt minden sötét volt. Úgy látszik nem volt vendég és bezártak.

Amikor hazaértem Áron bejelentette, hogy egy barátjánál alszik, ha bármi probléma van, telefonon elérhető. Nem örültem, hogy egyedül hagy, de nem reklamáltam.

9-kor még egy kis vacsoraféle (májas hurka, kenyér, ketcup.) utána meggysör.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése