2020. január 12., vasárnap

Az utazás előtti utolsó simítások


Az embert gyakran érik meglepetések, néha kellemetlenek is. Nem indul az autó, nem hűt a hűtőszekrény stb.

Ma reggel a kütyümön az ikonok egy része nem színes, hanem szürke, és amikor rákattintok, azt mondja, hogy: "A letöltött alkalmazás csökkentett üzemmódban ki van kapcsolva." Első ijedtemben Bill Gates-től tanulva csináltam egy újraindítást és attól meggyógyult.

Mindjárt dél van, el kell kezdenem a csomagolást. Mire mindent úgy-ahogy összepakoltam délután négy óra lett. A (szabályszerű méretű) kis bőröndöt átvittem Karáékhoz, hogy mérjék le, mert 7 kg az utastérbe felvihető súlyhatára. Kicsit több lett, úgy hogy egy pulcsit áttettem a notebook táskába, egy másikat meg majd provizore felveszek.

Áron megfürdött és ½ 5-kor bejelentette, hogy elmegy a keringő tanfolyamra és majd 8-9 között jön haza. Csak annyit fűztem hozzá, hogy érezze jól magát.

Emőke átjött ellenőrizni, hogy állok a becsomagolással. Holnap ½ 11-kor visznek először a Nissan Gablini-be és utána a reptérre.

Megmelegítettem magamnak egy adag csirke szárnyat tésztával és a cékla salátával azt vacsoráztam.

Este felhívtak Pizsuék a Teclast t30-as megrendelésükkel kapcsolatban, de azután annyira elkezdtek veszekedni egymással, hogy én inkább kiszálltam a buliból.

Áron kilencre hazaért és nem ellenőriztem, de úgy gondolom, hogy rögtön lepihent.

Nekem is el kellene tennem magam holnapra, mert egy hosszú út vár rám.

 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése