2020. január 1., szerda

Újév


Betartottam az újévre tett fogadalmam: ma se keltem fel 8 óra előtt.

Kitöltöttem a gyógyszer ki- és beviteli formulát, amit talán délután ki tudok nyomtatni, amikor Pistivel találkozom. Előtte Béla szakszerűen átnézte.

Már lassan dél lesz, mire kimegyek reggelizni.

Találtam egy (gyanúsan) olcsó hálózsákot a neten a Decathlonban, aminek kicsi a súlya.

3-kor elindultam, hogy találkozzak Pistivel, de ez sehogyan sem akart összejönni. Az első bukta az volt, hogy a 153-as busz, amit Pisti javasolt az nem jár munkaszüneti napokon, és ma az van. A második probléma, hogy hiába hívtam Pistit a mobil számán, mert új telefonja van és valamilyen beállítási problémája miatt nekem azt közölte, hogy „a hívott szám átmenetileg nem kapcsolható.” 

Az otthoni vonalas telefonját a felesége vette fel, aki elmondta, hogy Pisti úton van a megbeszélt helyre (ahova a ma nem közlekedő 153-as engem vitt volna) és ő sem tudja elérni a Pistit, mert neki is azt mondja a Pisti telefonja.

Azután egyszer csak Pisti hívott engem és amikor szembesült a problémákkal, akkor megbeszéltük, hogy mind a ketten elindulunk gyalog egymás felé. Végül így tudtunk találkozni és együtt mentünk fel Jancsi lakásába, de addigra én már nagyon átfagytam, szerintem egy kicsit meg is fáztam.

Hazajövet megfeleztem Áronnal a tejfölös kolbászos lencsefőzeléket. amit Áron még kipótolt egy Netpincérrel hozatott sült csirkével.




















Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése