2020. január 6., hétfő

látás vizsgálat


Úgy hallottam, hogy Áron időben elindult.

A Posta csomagkicserélő központ hívásával kezdtem a napot. A jó hír, hogy a hátizsák már a 112-es hivatalban (Fehérvári út 9-11-ben van. Úgy döntöttem, hogy nem kockáztatom meg, kihozzák-e időben vagy sem, reggeli után bemegyek érte.

A rossz hír, hogy Áron E-kréta online naplójában nagy bajok vannak. Biológiából ebben a tanévben egy 2-ese és hat 1-ese van.

A 112-es Postahivatalból átirányítottak a Vásárhelyi Pál utcába, de a küldemény ott sem volt. 

Újra felhívtam a Posta csomagkicserélő központot, ahol akként finomították az információt, hogy már kiszignálták szállításra a 112-es hivatal felé.

Biztonságból még a Gazdagréti Postahivatalba is bementem, de ott sem tudtak többet mondani, mint, hogy úton van. Az is lehet, hogy gyalog jön. J

Délután több dologért is le kellett mennem a háziorvosi rendelőbe. Megkaptam aláírva és lepecsételve a gyógyszer kiviteli igazolásokat és a doktornő írt receptet a malária elkerülésére, amit azonnal ki is váltottam.

A január 4-én lejárt gépjárműveztetői engedélyem meghosszabbításával az a nagy probléma, hogy a bal szememmel már nem tudtam elolvasni a piros vonal alatti sort, ezért elküldtek a szemészetre.  

Este egyedül fogtam neki a zöldségköretes rántott csirkemellnek, de csak a felével tudtam megbirkózni.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése