2018. január 17., szerda

A teherautó leszerel

Sikerült telefonon beszélnem K. Viktorral és a jövő hét csütörtökén, az új munkahelyén lesz egy személyes találkozónk, amikor megbeszéljük a banki migrálásom menetrendjét.

Délelőtt megérkezett a Black and Decker akkus fúrógép (és csavarbehajtó), aminek nagyon megörültem. Rögtön feltettem a Li-Ion akkumulátorát tölteni és már alig várom, hogy a hétvégén munkába állítsam.

Áron nem tud a szobájában emberhez méltó állapotokat teremteni.

Kora délután elindultam Pátyra, hogy visszavigyem Mikinek a LEAF csomagtartójára szerelt nagy fakeretet, ami nélkül nem tudtam volna megoldani a bőr ülőgarnitúra és a könyvespolcok szállítását. 

Mikinek nagyon megköszöntem a segítséget és megbeszéltük a dömsödi könyvespolc bővítését.

Onnan visszafele rá kellett lépnem a gázra, hogy ne késsek sokat a brushup-ról. Pár perccel három után estem be és a Manna olvasócsoportjába kerültem. A Titanic 6. fejezetének minden bekezdését más és más olvasta fel és fordította le. Manna (de ő nem a macskánk, hanem az angol tanárnő) azzal dicsért meg, hogy az óra végén nekem kellett végigolvasnom az egész fejezetet (amiből felvétel is készült).


Igyekeztem haza, hogy elkészítsem a zöldséges sült csirkecomb vacsorát, mert hatra volt megbeszélve, hogy András átjön és beszélgetünk az elektromos áram rejtelmeiről és úgy gondoltam, hogy utána Emőkével együtt négyesben vacsorázunk. Végül ez nem jött össze, mert András egyéb elfoglaltsága miatt nem jött, Emőke pedig nagyon fáradt volt és korán lefeküdt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése