2018. január 15., hétfő

síruha

Szinte egész nap az angol tanításhoz szükséges DVD-k feltöltésével foglalkoztam. A rendetlenségemet enyhítő rendszeretet segített ebben a munkában.

Délután abban csúcsosodott a konfliktusom Áronnal, hogy nem elég, hogy a tanulás helyett Internetezik, de amikor megkérdezem tőle, hogy mit szólna ahhoz, ha szeretném megnézni a leckefüzetét, akkor arról hallani sem akart.

Tibcsi hívott telefonon és joggal reklamált, hogy már mióta nem hall rólunk semmit a blogomon keresztül. Tulajdonképpen ő adta az első lökést a közelgő változtatásokhoz.


Este Áron felpróbálta a síruháimat, de neki egyik sem tetszett. Tudhattam volna, hogy neki az tetszene a legjobban, ha az apja venne egy vadi újat. 

Emőke sem tudta Áront arról meggyőzni, hogy a síruháim között, igenis van használható, ezért azt javasolta, hogy akkor nézzen egyet a Vaterán, de Áron inkább felment a Decathlon oldalára és ott nézett ki magának egyet. 

Emőke meghozta a döntést: ha Áron csütörtökig rendet tesz a szobájába, akkor a hét vége felé ejtsük útba a Decathlon-t és vegyem meg neki a kiválasztott síruhát.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése