2018. január 2., kedd

Jeladós szelep

Ahhoz képest, hogy ma 10-11 óra között vártak a NISSAN Centrumba, hogy a téli gumikba kicseréljék a normál szelepeket jeladósra, ahhoz elég későn ébredtem 10:04-kor. Gyors készülődés és még gyorsabb autózás után sikerült ½ 11-kor megérkezem.

Az autót azonnal bevitték a műhelybe. Két órát tartott, mire előálltak a rossz hírrel, hogy ebbe az alu felnibe nem tudják beszerelni a jeladós szelepet, viszont a régi szelepet (amit nem kiszereltek, hanem kitépték), az pótolni kellett, ami munkadíjjal együtt 2850.- forint lett. Kifizettem, de ez volt az utolsó, hogy én ott bármilyen munkát megrendelek. Ezek után csak tölteni fogok odajárni és még az is lehet, hogy az előre befizetett kötelező átvizsgálásokat is átviszem a NISSAN Gablini-hoz.

Hazafele visszavittem a Nagy György: Angol kifejezések c. kölcsönkönyvet í Nagyszeben téri könyvtárba.

Egy gyors ebéd.

Öt óra után Áronnal elindultunk egy adag könyvért a Maros utcába. Az egy adag annyit jelentett, hogy öt gyümölcsös rekesz telt meg könyvekkel. Áron nagyon sokat segített és így hamar végeztünk. A következő állomás a Nissan Centrum volt, ahol a töltöttséget 41 %-ról több, mint a duplájára emeltük, így a 78 km hatótávolságból 175 km lett.


Vacsorára megmelegítettünk két tányér Emőkétől kapott töltött káposztát.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése