2018. január 16., kedd

Urológiai felülvizsgálat

Nem volt nehéz rájönnöm, hogy a dolgok rossz irányba való alakulása és a blog bejegyzések elmaradása, ha nem is lineáris korrelációban vannak, de mindenképpen ok, okozat összefüggésben.

Most már éreztem, hogy összecsapnak a fejem felett a hullámok, Ha nem változtatok sok mindenen magamban és körülöttem, az egy általános, mindet érintő destrukcióhoz vezet.

Reggel még próbálkoztam az angol DVD-khez az állományok rendszerezésével, de 10 óra előtt már el kellett indulnom a Fehérvári úti SzTK-ba, mert úgy éreztem, hogy ha nem akarok hamarosan egy hirtelen fellépő kellemetlen meglepetéssel szembenézni, akkor az egészségügyi felülvizsgálataim terén is vissza kell állnom a régi kerékvágásba. Az SzTK betegfelvételénél délután 3:00-ra kaptam Somlai doktor úrhoz egy időpontot.

Eljövet felmentem a vásárcsarnok harmadik emeletére és összekötve a reggelit az ebéddel, vettem egy sült hekket majonézes burgonyával. 

Az emeleten találkoztam Csecsóval. Csecsó egyetemi évfolyamtársam volt a vele való találkozás egyáltalán nem volt véletlen, mert tudtam, hogy ő minden délelőtt ott ül egy sör vagy egy fröccs mellett a hasonló korú (80 éves) barátaival.

Hazamentem ugyan, de pontban háromkor megjelentem a doktor úrnál. Rögtönzött egy ultrahangos és egy kissé kellemetlenebb vizsgálatot, felírta a gyógyszert és adott egy beutalót egy valamivel komolyabb hasi ultrahangra.


Este sikerült Áront rábeszélnem, hogy a mosnivalóit tegye be a mosógépbe és így időben el tudtam indítani egy nagymosást

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése