2018. január 3., szerda

Még mindig Gyámhivatal

Amikor Áron elindult a suliba, még azt beszéltük meg, hogy ½ 4-kor találkozunk a K&H-ban, de úgy gondoltam, hogy megpróbálhatom egyedül elintézni a Tibornak szükséges igazolásokat az Áron gyámügyi számlájára beérkezett utalásokról.

Egy gyors reggeli után el is indultam a bankba. Most már egy kicsit gördülékenyebben ment a papírok kiadása, mint legutóbb. Még arra is meg tudtam kérni az ügyintézőt, ha délután ½ 4 körül lát itt várakozni egy 16 éves fiatalembert, az nagy valószínűséggel az én Áron fiam és akkor mondja meg neki, hogy nyugodtan hazamehet, mert az apukájának egyedül is sikerült megkapnia a szükséges igazolásokat. 

El is vittem az igazolásokkal a Gyámhivatalba. Az ügyintéző ebédelt, de amúgy is várakoznom kellett, mert papírok átvétele, csak 13:00 órától van. Ezt még kivártam, de az átvétel után közölték, hogy a „Határozat” elkészítése egy hosszabb folyamat, inkább holnap jöjjek vissza érte.

Tudomásul véve elindultam a Nissan Gablini-hoz, hogy megbeszéljem a Renault Scenic beszámítási procedúráját. Tóth úr ez ügyben a Gergőhöz delegált, akivel megállapodtam, hogy holnap délelőtt hozom bemutatni az autót.

Miután mindent sikerült elintéznem, nyugodtan jöttem haza ebédelni és mivel nem tudtam biztosra, hogy ma van-e brushup, oda is elgurultam. Láttam, hogy (bár már mindjárt három óra van), sötét van a teremben, amit már az utcáról is látni lehet.

Onnan eljövet még biztonságból megálltam a K&H-nál, de mint mondták, Áron onnan már eljött.
Este vacsorára megettük a maradék töltött káposztát, hogy a mosogatógép se maradjon munka nélkül.


Lementem a CBA-ba. Vettem főtt, füstölt tarját, sajtot, krémsajtot, rukkolát, mert azt terveztem, hogy Áronnak ebből készítek holnapra tízórait.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése