2021. június 3., csütörtök

Bevásárlás

 20210603 csütörtök

Hat óra előtt ébredtem.

Ilyen covidos időszakban nem tudom, hogy helyes-e, hogy ha Gabikáék mennek élelmiszerboltba, akkor megkérjem, hogy beülhessek a hátsó ülésre a kutya mellé. Lehet, hogy az lenne az okosabb, ha felírnám nekik azt a néhány dolgot, amiket szeretném, hogy nekem hozzanak.

Hogy ne bonyolítsam az életet, egyik sem jött össze, így azután ki kellett találnom, hogy miből álljon a reggeli.Az idő hirtelen nyárira fordult. Már délelőtt 10-kor 22 °C van és kora délután még melegebb lesz. Azután Gabika rám írt, hogy Ferike elindult értem, hogy elvigyen a CBA-ba. Ettől megkönnyebbültem. Útközben a két 80 körüli öreg egymásnak panaszkodott az egészségi állapotáról. 

Odafele menet megálltunk a Dabi étteremnél, ahol rendeltem egy sült hekket görög salátával és egy ponty halászlét, mondván, hogy majd visszafele beugrunk érte.

A CBA-ban vettem krumplit, sárgarépát, csípős paprikát, kenyeret, csirkeaprólékot, tejet, sört, unikumot, és lecsókolbászt. Sajnos üveges lecsót elfelejtettem venni.

Visszafele bementem a hekkért és a halászéért. Feri a két nagy cuccal egészen a kapuig hozott.

Hazaérve mindent berámoltam a hűtőbe.

 Úgy számoltam, ha megfőzöm a csirkelevest, akkor egy darabig, kajával el vagyok látva. Nekem már csak Áron és Emőke hiányzik.

Késő este feltettem a csirkelevest főni. de vigyáztam arra, hogy amikor felmegyek, a platnit kikapcsoljam alatta. 




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése