2022. április 21., csütörtök

Befektetés 20

 20220420 Szerda

A délelőtt pémzügyileg mogalmas volt. Áront megkértem, hogy a mobilomra érkezett SNS tartamát írja le egy A 4-es papírlapraá. Ez lesz a Nagy Mónika féle trade union 3.000.- €urós befektetés kedvezményezettje. A papílapot egyszerűen átadtam a bank munkatársánaé hogy oda a HUF folyószámlámról konverzióval utaljon át 3.000..-€urót.

A másik megbízás ugyanerről a HUFszámláról úgy zajlott, hogy              felhívtam Alexet és kértem, hogy ő diktálja le a bank munkatársának az Erstebankos számlának az adatait.

Remélve, hogy mindkét tranzakció sikeresen landol, átmentem a Prima Á           a Príma Áruhzba és megjuutalmaztam magam egy túrós süteményel és egy hosszúkávéval. Vettem még sütnivaló kolbászt, szeletelt kenyeret és elindultam hazafelé. otthon bekaptam egy kupica Unicumot és nagy pénzügyi önfegyelemre valló elhatározzásra jutottam. 

Amíg a korábbi bitcoin és egyéb kriptovaluta befektetéseim          hozamait nem realizálom és nem transferálom biztonságosabb helyre, mondjuk a bankszámlámra, addig ellenállok bármilyen csillagászati hozamot igérő újabb kriptovaluta ajánlatnak.

Ha a kriptovaluták piaca összeomlk, akkor az engem már nem fog érinteni, srt a kkorábbi hozamo már biztonságban vannak, ha pedig nem           Omlik össze - úgy legyen -, akkor lehet tovább építkezni.   

Este fél 8-kor felöltöztem, hogy lemegyek a CBA-ba és vásárolok cípős ketchupot és mustárt a kolbászhoz, mert mindkettő elfogyott. 

 Kérdeztem Áront, hogy nekki mit hözzak? Semmit, ő majd lemegy  .s vsárol magánnak. 

Renndben, akkor én nem megyek, de tudjon róla, hogy már elmúlt 1/2 9.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése