2022. április 1., péntek

Telek eladás 01

 20220401 Hétfő

Úgy érzem, hogy egyre távolabb kerülök a politikától, mint érdeklődéstől és fődképp a  politika csinálástól, mint aktivitástól és közben egyre közelebb a zenéhez (Bach, Beethoven, Bartók, Bhrahms, Beatles) és a szépirodalomhoz: (Thomas Mann, József Attila).


9-kor csengetett a futár. Megint hozott egy kisebb vagyonért valamilyen bizcoin féleséget (Webinar). Ezt a csatornát, amíg nem látom teljesen tisztán a realizálás lehetőségét, be fogom szüntetReggelre megsütöttem egy darabka lecsókolbászt, ajd átmentem  Katikához, hogy mondja el, mi lesz a kaputelefonokkal és nyitókulcsokkal, mert az erről szóló emailt nem tudtam elolvasni. Vesztemre tettem, mert nem csak felolvasta, de a kezembe is nyomott egy adag kaját.

1-kor Tibcssi hívott és legalább fél órát beszélgettünk, ami nekem fontos volt, mert a nagy családunkból egyre kevesebben vagyunk. 

Délután 3 óra van. Áron az ágyéban. Kérdeztem jól van-e? Kér-e valamit, hívjak-e orvost? Semmit, csak hagyjam pihenni. Remélem, hogy nincs vele semmi probléma, de minden rendhagyó jelre elkezdek aggódni.

Végül mégis lemegyek a CBA-ba (tej, kenyér, sör, unicum, disznótoros),  csípős paprika és sütemények (kettő nekünk. kettő Katikáéknak.) és mindezt felcipelve.

A 125, alatti telek eladása tovább szerveződik, bár az Adóazonosító kértyámat nem lelem sehol, de úgy néz ki, hogy  egy hét múlva túl leazünk az ügyleten.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése