2022. április 13., szerda

Kriptovaluták 20

 20220420 szerda

A délelőtt pémzüggyieg mzualmas volt. Áront megkértem, hogy a mobilomra érkezett SNS tartamát írja le egy A 4-es papírlapraá. Ez lesz a Nagy Mónika féle trade union 3.000.- €urós befektetés kedvezményezettje. A papílapot egyszerűen átadtam a bank munkatársánaé hogy oda a HUF folyószámlámról konverzióval utaljon át 3.000..-€urót.

A másik megbízás ugyanerről a HUFszámláról úgy zajlott, hogy              felhívtam Alexet és kértem, hogy ő diktálja le a bank munkatársának az Erstebankos számlának az adatait.

Remélve, hogy mindkét tranzakció sikeresen landol, átmentem a Prima Á           a Príma Áruhzba és megjuutalmaztam magam egy túrós süteményel és egy hosszúkávéval. Vettem még sütnivaló kolbászt, szeletelt kenyeret és elindultam hazafelé. otthon bekaptam egy kupica Unicumot és nagy pénzügyi önfegyelemre valló elhatározzásra jutottam. 

Amíg a korábbi bitcoin és egyéb kriptovaluta befektetéseim          hozamait nem realizálom és nem transferálom biztonságosabb helyre, mondjuk a bankszámlámra, addig ellenállok bármilyen csillagászati hozamot igérő újabb kriptovaluta ajánlatnak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése