2020. szeptember 7., hétfő

Készülődés Gazdagrétre

 20200907 hétfő

Még egy kis reggelizés és mielőtt nagyon elkezdene tűzni a nap nagy locsolás. Ki tudja, ha ma hazamegyek. mikor leszek itt újra.

A szokásos fadarabolásnak is adok, hadd fogyjon a kupac.

Átmegyek Gáborékhoz. Klárinak kiegyenlítem a tartozásom, ő egy PET zacskóba teszi a nekem vásárolt whiskyit. Gábor tölt néhány kupica brandyt.

Klári a hibás táp paraméterei alapján keres nekem a neten egy új hálózati tápegységet és talál is  a Csiki hegyek utcában.

Tőlük elbúcsúzva átjöttem és elkezdtem pakolni. A kis hátizsákba szedtem még bőven almát és egy literes befőttes üveget teletöltöttem érett csipkebogyóval.

Mindent bezártam és elindultam a buszmegálló felé. Már az indulás után szerencsém volt, mert le tudtam stoppolni egy autót, ami kivitt a CBA buszmegállóhoz. Ott még kellett várnom majdnem egy órát, mire megjött a 660-as busz, ami a Népligetig vitt. Onnan az 1-es villamos a Bikás parkig, majd az M4.es metró a Kelenföldi vasútállomásig. A 8E buszon már láttam, hogy 1/2 6 ig nem jutok el a Számítástechnikai boltig, így a tápegység vásárlása holnapra marad.

Otthon a szokásos nagy kupi fogadott. Emőkének rögtön átvittem az almálkkal és a csipkebogyókkal telt hátizsákot.

A tiszta edények kirámolása a helyükre, a piszkos edény kupac berámolása a mosogatógépbe és a konyha kitakarítása egy kétórai munka volt.

Emőke még este áthozta a paradicsomlevest, de az már csak holnap talál meg, mert közben lepihentem.     

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése