2014. október 6., hétfő

Möci szülinapja

Áron már reggel 1/4 8-kor indult. Nem volt elég összeszedett, ezért Rita néni 8 után nem sokkal telefonált, hogy Áron elfelejtette, hogy ma ünneplőbe kell jönnie, de azt mondta Rita néninek, ha fel tetszik hívni apukámat, akkor biztosan behozza az ünneplő ruhámat.

Felhívott és kérte, hogy ha lehet, akkor még 9 előtt érjek oda. Természetesen azonnal indultam és még 1/2 9 előtt odaértem. Áron nagyon megörült, amikor meglátott.

Möcinek ma volt az első munkanapja. Próbaképpen nyolc után nem sokkal indult, mert elvileg 9-re kellene odaérnie, de ebben az időben még csak most ismerkedik a tömegközlekedéssel.

Egyébként a délelőtt azzal telt, hogy az újonnan installált asztali számítógépre egyenként raktam fel a számomra fontos programokat. Közben kipróbáltam, hogy a chess.com rendesen működik-e rajta, mert beteg korában ez sem működött. Az már nem a gép hibája, hogy rögtön kikaptam, mert nem tudok elég jól sakkozni.

Készülődés az ünnepi vacsorára.

Felhívtam Nóra nagyit, hogy ha tud, akkor ő is jöjjön el, de sajnos nem érezte elég jól magát, ezért csak távolból köszöntötte Möcit a születésnapján.

Nagyon finom vacsora volt (spenótos tészta olaszosan a lazacsült mellé), amit roséval öblögettünk és az este fő attrakciója a diótorta, no meg az egyéb kis ajándékok voltak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése