2014. október 1., szerda

Áron és a pontosság

Meg kell találnom a megfelelő hangot Áronnal ahhoz, hogy reggel időben induljon el a suliba. Nekem hiába mondja, hogy nem fog elkésni, ha csak 7:22-kor indul, engem már az is aggodalommal tölt el, ha tudom, hogy az utolsó pillanatban való indulás miatt kell majd átszaladnia egy száguldó autó előtt az úttesten. Minden esetre este fogunk beszélni a fejével.

Reggel kényelmesen felkeltem, lefejtem a tegnapi kefirt és reggeli után kezdtem összerakni a CitiBankba viendő dolgaimat.

Indulás előtt még lecseréltem a Posta takarék jegyet frissre.

Közben Laci megerősítette az esti vacsora meghívását.

Tamással 1/4 11-re beszéltük meg a találkozót a CitiBank MOM fiókja előtt,de az autóbuszról küldtem neki egy SMS-t, hogy kb. 10 percet fogok késni.

Fél 11-kor jutottunk be Kádár Viktorhoz. Először az én portfóliómat rendeztük el, azután pedig hosszú és részletes előadást tartott Tamásnak a lehetőségeiről. Mindent megbeszéltünk, mindent aláírtunk és átmehettünk át a T-mobil ügyfélszolgálatra, ahol segíthettem egy mobil Internet előfizetéshez és egy hotspot szolgáltatáshoz Tamásnak. Tamással megbeszéltem, hogy este 6:40-kor jön értünk és ő visz minket a Laciékhoz. Búcsú és egykor már itthon is voltam.

Ebédre a (már velős csont nélküli) zöldséglevest melegítettem meg.

Szerettem volna a Dropbox tárhelyemet növelni, de sehogyan sem tudtam belépni (a szakzsargon szerint Login-olni).

Möci jött, hogy indulnunk kellene a brushup-ra. Most a Villányi út 44. alatt volt, ahova jóval a kezdés előtt értünk. A közös foglalkozáson Misi 61-ik születésnapját ünnepeltük, a kiscsoportban pedig Mannához voltam beosztva, az olvasó csoportban viszont Larry-vel. Talán a két órában ez utóbbi volt a legérdekesebb.

Amikor hazaértünk, Áron már itthon volt. Először az októberi busz bérletet vetettem meg vele, mert a korábbi már tegnap lejárt. Utána azt kértem, hogy keresse meg az októberi ebédjegyeit. majd megbeszéltük, hogy ha már a leckéin túl van, akkor skype-olhat Leóval.

Möci lemondta a ma esti vacsorát a Laciéknál, így Tamás csak engem vitt oda. A társaság és a kaja is jó volt. Én elpanaszoltam, hogy a mai belpolitikai viszonyokat tekintve nincs kire szavaznom 12-én.

Most, hogy Möci hiányzott a társaságból, szinte mindannyian nekem szegezték a kérdést, hogy három év után mi miért nem kelünk egybe. Érdekes módon és számomra meglepően Laci volt a legfőbb támogatója a projektnek, mert szerinte erre Möcinek és Áronnak egyaránt nagy lelki szükséglete van.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése