2014. szeptember 30., kedd

ismét lazac sült

Áronnak tíz perccel hét előtt kívántam jó reggelt, abban a reményben, hogy negyed nyolc előtt el fog indulni. Sajnos nem így történt és én 1/4 8 után már kezdtem, hogy el fog késni az iskolából. Ő persze nem izgatta magát és engem is nyugtatgatott. Végül 7:22-kor csukta be kívülről a lakásajtót.

Jómagam későn keltem. Fürdőszoba után reggelire kacsazsíros pirítós és tejeskávé. Utána komótosan elrámoltam a lepréselt bélyegeket.

Levelezés és banki ügyletek a számítógépen. Az átutalásokkal a "0" határán egyensúlyozva befizettem a kötelező felelősség biztosítások második félévi részletét.

Hívott Tamás, hogy holnap feljön Budapestre ügyes-bajos dolgait intézni. Vele és Kádár úrral is megbeszéltem, hogy együtt megyünk be hozzá a CitiBank-ba.

Möcivel megbeszéltük az állás interjúk utáni lehetőségeket, majd lehozott egy tejfölt és megmelegítettük a maradék zöldség levest, amiben a marha velős csont is főtt.

Áron már kettő körül hazaért a suliból. Azt mondta, hogy amíg nem kezdődik a gyerek német, addig készít a leckéjét.

Olivér és Bálint pontosan négykor érkeztek. Nagyon jó gyerek német óra volt. Meg voltam elégedve a csapattal.

Amikor Laci elvitte a fiúkat, Áron nekilátott rendbe tenni az olvasó naplóját, amit elvileg már be kellett volna adni. Együtt átnéztük és azt a néhány hibát, amiket találtam benne kijavította.

Este nosztalgiáztam egy kicsit. Olyan vacsorát készítettem, ami a 2011-es évek végére volt jellemző. Készítettem lazac sültet hagymás almával. Négyen ültünk asztalhoz. Möci, Emőke, Áron és én. Möci hozott hozzá egy üveg vörösbort. Nagyon finom vacsora volt. Utána sokáig beszélgettünk.

Még le kellett szaladnom az ATM-hez, mert Áronnak holnap ki kell fizetnie a német tankönyvet, csekély 3900.- forint.

Vacsora után bepótoltam minden lemaradást, ami a blogbejegyzéseket illeti, majd mint aki jól végezte a dolgát, lefekvés.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése