2014. szeptember 24., szerda

Windows 7 telepítése

Hajnali ötkor megint arra ébredtem, hogy Áronnak szól a kütyüje, hogy amíg ő alszik mint a bunda, addig se én, se a nővére Emőke (akitől tulajdonképpen egy lakás válaszfal választja el) ne tudjon aludni. Felkeltem és mérgemben nem csak kikapcsoltam a kütyü ébresztőjét, hanem el is dugtam a kütyüt.

Reggel csak egy pohár tej és újult erővel láttam neki a Windows 7 telepítésének. Nagy nehezen és Béla segítségével sikerült beállítani, hogy a számítógép a CD/DVD-ről induljon.

Reggelizni ráértem akkor, amikor a telepítés ment, mert abban vannak hosszú szünet nélküli folyamatok is. A reggeli virsli volt és lágy tojás.

20-30 perc alatt a nagyja már készen is volt, elindult az új 64 bites Ultimate Windows 7. Most már csak több órai munka van hátra az aprólékos feladatokra.

Egy driver csomagot megpróbáltam megetetni a géppel, de attól nem javult a helyzet, ez a feladat, majd Nyári Imrére vár.

Délben online meghosszabbítottam néhány könyvtári könyvet, a visszaadandó többivel lementem a könyvtárba és hoztam helyette három új könyvet, amik között az egyik Grecsó Krisztián. Mire a könyvtárból visszaértem, Áron már itthon volt és közölte, hogy siessek, mert Möci már elindult a brushupra. Nem kellett különösen sietnem, mert a 108-as busz, az M4-es metró és a 4-es villamos hamar odarepítettek és már negyed órával a kezdés előtt ott voltam.

Reméltem, hogy Áron sem fog elkésni a teniszről. A brushup nagyon jó volt. Möcivel együtt jöttünk haza. Áronnak megmelegítettem a tegnapi tejfölös csirkepörkölt maradékát, magamnak pedig a nyugger májgaluska levest.

Az újonnan telepített Windows egyelőre hibátlanul működik, nincsenek benne kurzor leszakadások, ami miatt az egér csatlakozását mindig bontani kellett. Most már csak a driverek telepítése van hátra.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése