2014. szeptember 20., szombat

zöldség aratás

Úgy terveztük, hogy elmegyünk a piacra, de mivel a kártyáról már tegnap sem  adott pénzt, úgy gondoltam, hogy előbb beugrunk Gabikáékhoz és mondjuk kérek tőlük kölcsön egy tízest. A dolog nem jött össze, mert nem voltak otthon. Ezt már akkor tudtuk, amikor benéztünk és a garázs tárva nyitva üresen tátongott.  Így azután nem mentünk a piacra, mivel ott nem lehet hitelkártyával fizetni. A CBA-ban tudtunk kártyával venni tejet, cserkész kolbászt. Kétségbeesésre nem volt okunk, mert a tegnapi PET palack bevételből futotta egy fél kiló kenyérre a Dabi Vegyes Boltból, Áron ment be érte és boldog volt, mert még kapott kárpát kenyeret.

Möci úgy tervezte, hogy a 10:05-kor induló Volán busszal fog lejönni. Nagy nehezen ki is ért a Népligeti megállóba tíz után egy-két perccel, de hiába, mert az autóbuszra már nem fért fel. A menetjegyet megvette, de el kellett töltenie egy teljes órát, amíg a következő busz elindul.

Már a buszon ült, amikor felhívott minket és megbeszéltük, hogy akkor 12:05- kor kimegyünk elé a CBA buszmegállóhoz.

Möcitől azt a feladatot kaptam, hogy szedjem le a sóskát és az ebédhez arassam le a zöld hüvelyű zöldbabot.

Amikor végeztem, elkezdtem beszabni, kifúrni és kisüllyeszteni a polctartó léceket. A négyből kettő el is készült. A másik kettőt azért nem tudtam elkészíteni, mert nem találtuk sehol a feljegyzett méreteket. Möci próbálta ugyan hívni Emőkét és Csabit, de ők éppen mással voltak elfoglalva.

Este megnéztük az X-Faktort, de nagy áttörést nem hozott.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése