2014. szeptember 18., csütörtök

Ebéd befizetés

Nagyon nehéz napom volt, Kezdődött azzal, hogy reggel nem tudtam odaadni Áronnak a pénzt az ebéd befizetésére, mert nem tudom, hogy Möci hova tette. Egy gyanakvó kérdéssel még Áront is megkérdeztem: "nem vett-e el pénzt az íróasztalomról". Próbáltam megkeresni, de abban a nagy rendetlenség kupacban, ami az íróasztalomon és a szomszédos kő polcon van, ez a feladat meghaladta a képességeimet. Mintha egy tűt keresnék a szénakazalban. Azt gondoltam, hogy ennek a kupinak véget kell vetni.

Nekiláttam és bő két óra múltán, ugyan még nem lettem kész a rendcsinálással, de már észlelhető volt az eredmény. Így amikor Möci lejött, azt mondta, hogy már van látszatja az erőfeszítéseimnek. Amikor felmentünk az ötödik emeletre, kiderült, hogy a keresett pénzt véletlenül két csekk közé fogta és így meglett. Büntetésből neki kellett bemennie az iskolába, mivel ma volt az utolsó ebéd befizetési nap.

Amikor elintézte az iskolát, itthon valamilyen ebéd féleséggel volt elfoglalva. Mint kiderült, a maradék lecsót házasította össze a maradék kelkáposzta főzelékkel. Egészen finom lett.

Áron kettő körül ért haza és megbeszéltük, hogy mikor kell ahhoz elindulnia, ahhoz, hogy ne késsen

Möci lehozta a "Nagy fehér táltos"-t, mert így becézzük az ASUS-t. Feltelepítettem rá neki az Office 2010-et.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése