2014. szeptember 6., szombat

rossz hír a zongora órákról

Derékfájósan ébredtem. Nem tudtam megállapítani, hogy amim fáj az egy újfent előjött lumbacho vagy netán a vesém fáj valami miatt. Nagy nehezen elcipeltem magam a piacra. Csak egy nagy palack tejet vettem.

A villanyszerelési szaküzletben átvettem a múlt héten megrendelt 12 fm kábelcsatornát. Könnyű volt hazaszállítani, mert 2 méteres szálakban volt összecsomagolva.

Otthon külön-külön készítettük a más-más reggelit. Mind a két konyha császárszalonna alapú tojáskészítmény lett, de amíg az enyémen tükörtojás díszelgett, addig Ároné rántottára hasonlított.

Reggeli után Áron nekiállt a történelem leckének. Átmentem Gabikáékhoz, de mondtam Áronnak, hogy visszatértemkor, szeretném ha együtt néznénk át a leckét.

Gabikánál beállítottam néhány apróságot az új notebookján.

Visszatérve Áron felolvasta amit a török hódoltságról és az állam akkori berendezkedéséről írt.

Később átjött Feri bácsi, megnézte, hogy a múlt héten miket csináltam az istálló padlásán. Neki is nagyon tetszett az előmenetel. Később megpróbáltuk a huzikát kimozdítani a helyéről, hogy a fűbeton lapot a kerekek alá tegyem, de a mover megint felmondta a szolgálatot. Még egy kísérletet fogok tenni, Egy napot töltöm a két akkumulátort, hátha azok lemerült állapota miatt mondott csütörtököt a mover és akkor holnap megint próbálkozhatunk a lakókocsi elmozdításával.

Későn ebédeltünk. Semmit nem főztem, mert volt két nyugger kajánk a hűtőszekrényben.

Az online sakk ma jól ment és szerencsém is volt, nem úgy mint a szerelemben.

A kert első részén lenyírtam a füvet.

Végre sikerült Mariannával felvenni a kapcsolatot, de a hír nekünk rossz. Kapott egy iskolai állást és emiatt nem tudja vállalni Áron zongora tanítását. Nekünk még az is jó lenne, ha egy héten egyszer az esti órákban tudná vállalni Áront.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése