2014. szeptember 4., csütörtök

Méz

Elég vadakat álmodtam. Egy erdei tisztáson, de tőlem jó messzire állt egy ágy, mert Feri bácsinak mondtam, hogy ha majd megint lesz lomtalanítás, akkor szétszedek egy ágybetétet, hogy a következő két oszlopot el tudjam készíteni az istálló padlására a további polcokhoz.

Nagyon későn keltem reggel. Azt csak félálomban konstatáltam, hogy Áron elindult az iskolába, később Emőke bejött a Mannáért és valószínűleg levitte a kutyafuttatóra.

Készítettem egy falat reggelit magamnak és rendezgettem a blogbejegyzéseimet.

Később Möci is lejött és elmondta miket tervez mára. Lement a Csiki hegyek utcai drogériába és rendelt valamilyen pakolást Áronnak a pubertás kori pattanásaira.

Utána felmentünk a buszvégállomásra, hogy felavassuk az új jegy- és bérletkiadó automatát. Az automata olyan tájolással van lebetonozva, hogy a képernyő felőli oldalát egész nap süti a nap, míg a háta egész nap árnyékban van. Gratulálok. Möci csak annyit kért, ne mérgelődjek.

Ebédre azt a nyugger kaját ettem, amit Emőke hagyott rám a hűtőszekrényben.

Áron korán érkezett haza. Beszámoltattam az iskolában történtekről Fizika, Biológia, Földrajz. Alig, hogy hozzákezdett a töri leckéhez, felugrott, hogy megy a zongora órára. Mondtam, hogy arra készüljön fel, hogy zárt ajtókat talál, mert nekem egy hete nem veszi fel a tanárnő a telefont. Úgy is lett,  Áron egy órán belül lehorgasztott fejjel jött vissza, hogy senki nem válaszolt a csöngetésre.

Itthon egy kicsit foglalkozott a történelem leckéjével, de azért túlzásba nem vitte.

Közben megjött a méz szállítmány. Ili intézte, így nekem nem volt más teendőm, mint átvenni.

Möcivel együtt mentünk Mannáért.

Áron időben lefeküdt, én meg be vagyok szarva a holnap délelőtti fogkő eltávolítástól. Mindig mondom Adrinak, hogy találjon ki valamilyen távkezelést, mert nem szeretem, ha állig felszerelkezve közelít hozzám.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése