2014. szeptember 10., szerda

ELMŰ kazán villamos szerelése

Felébredtem az éjszaka közepén és csak nagyon nehezen tudtam visszaaludni. Viszont most nem fájt a fejem.

Reggel egy kicsit korábban érkeztek a villanyszerelők, mint ígérték, de a frissességemnek köszönhetően már felöltözve tudtam őket fogadni. Amíg ők kipakoltak, addig én gyorsan megreggeliztem.

Azonnal munkához láttak és bár amiben csak tudtam segítettem a munkájukat, de 11 óra fele már elfogyott a munkakedvük és egy más munkára hivatkozva elbúcsúztak, azzal, hogy holnap 7-re fognak jönni.

Möci részletesen beszámolt arról, hogy Áron most éppen hol van és mit csinál.

Átmentem Gabikáékhoz, de éppen nagy munkában voltak, úgy hogy nem is zavartam sokáig.

Gabika jó ötletet adott azzal, hogy ma lecsót ebédeltek. Először Kiskunlacházára mentem, mert a feladat az volt Mikus úrtól, hogy vegyek egy cső termosztátot.

Visszafele elmentem venni paradicsomot, hagymát,lecsókolbászt, a vegyesboltban kárpát kenyeret és magam is hozzákezdtem a lecsó főzéshez.

A lecsó hamar elkészült és kezdhettem is az ebcsorához - ahogyan Áron nevezné.

Felhívtam Nagy urat, hogy árulja el a varázsigét, amivel a huzika moverjét és annak távirányítóját szinkronizálni lehet. Ne kelljen már ezért megint felvinni a huzikát Budaörsre. Nagy úr adta a szakembert, aki szinte semmi perc alatt elmondta, hogy a távszabályzót bekapcsolva nyomni kell a vezérlő egységen egy reset-et és azt minimum 5 másodpercig nyomva kell tartani.

Kezdődött a szauna három fázisának a vizsgálata. Kirámoltam a szauna köveket és az utolsó három kismegszakítót sorban bekapcsolva vizsgáltam, hogy melyik sor fűtőszál melegszik.Ettől a korábban terheletlennek hitt kismegszakítókról is kiderült, hogy azok valóban terheltek. Elővettem a Biztositok.xls táblát és átterveztem. Ezenkívül találtam még két fogyasztót (inverteres klíma és a
mosogató alatti kis bojler), amiket felvettem a táblázatba.

Elküldtem az új táblázatot,  Mikus úrnak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése