2014. szeptember 17., szerda

Kezdődik a brushup tanév

A tegnapi nagy ide-oda rohanás után rám fért egy kis pihenés. Sokáig lustálkodtam. Áron ebéd után hazajött a suliból.

Mi készülődtünk az idei első brushupra. Áront kértem, hogy, ne kapcsolja be a számítógépet, mert akkor félő, hogy megint elkésik, mint ahogyan a hétfői zongoraórán történt.

Időben indultunk a brushupra. Még arra is maradt időnk, hogy vegyünk ezt-azt, mert az évnyitó mindig csemegézéssel zárul. A brushup-on szinte mindenki örült a viszontlátásnak. Tanulni szinte alig tanultunk valamit. Möci megrendelte az új tankönyveket. Én majd egy kicsit utána kavarok, hogy nem lehet-e valahonnan letölteni.
Manna hasznos szakmai tanácsokat adott Möcinek az angol tanulásával kapcsolatosan. Azt is megígérte, hogy este átküld hasznos szövegeket email-ben.


Onnan először az ALLÉ-ba mentünk.  Belekukkantottunk a színházak kihelyezett jegyeladóinak a kínálatába. Möci elment vásárolni az ALLÉ Sparjába szendvics alapanyagokat.

Möci kapott egy meghívót a Madarassy Art Sacra kiállítás vernisszázsára.  Még időben is teljesen  jók voltunk, mert annak csak hatkor volt a megnyitója. Ott a megnyitó után egy kicsit vörös boroztunk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése