2014. október 17., péntek

Vitamin

Reggel még rátukmáltam Áronra egy almát, hogy az úton a suliba menet majszolja el. Ahogy Áron kitette lábát elindultam Mannával a kutyafuttatóra, hogy mire délután elindulunk, addigra kimozogja magát és hívásra előjöjjön.

A kütyün küldtem Norcikámnak egy szülinapi üdvözletet. Megköszönte, de azt még nem is sejti, hogy a diótorta úton van Bristol felé.

Sikerült bekapcsolnom a fűtést Dömsödön.

Adri küldött egy SMS-t miszerint nem tudta megállapítani, hogy a Sony Xperia max. hány GB-os micro SD kártyát tud lekezelni, ezért rám bízza az ez irányú kutakodást.

A tegnap félbehagyott bélyegáztatást befejeztem.

Emőke segített bepakolni Mannát meg a cuccokat.

1/2 4-re kellett mennem Áronért a Sion lépcsőhöz. Ott már több szülő ácsorgott, mindegyik a saját gyerekét várta a Bólyai matekverseny után. Áron menet közben elmondta a verseny feladatokat és azt, hogy ő miképp oldotta meg azokat. Nagyon híztam és büszke voltam a logikájára.

Útban Dömsöd felé, azért beugrottunk a TESCO-ba és mivel Möci nélkül mentünk, ez alkalommal a múlt heti 50.000.- Ft helyett most csak 5.000.- Ft-ot költöttünk. Vettünk egy grillcsirkét, meg néhány apróságot. (sárgarépát, 1/2 kg csirke mellett, sört és konyhai papír törülközőt, stb.)

Megérkezéskor az első dolgom az volt, hogy megnézzem, hogyan működik az új "hybrid" fűtés.

Vacsorára feltálaltam a grill csirkét mustárral, majonézzel és kovászos uborkával.

Lefekvéskor befejeztem a Grecsó Krisztián: Tánciskola című könyvét. Szerintem nagyon jó könyv, szívesen beszélnék róla az íróval.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése