2020. augusztus 24., hétfő

Árajánlat a takarításra

20200824 hétfő

Azt terveztem, hogy ma hazamegyek Gazdagrétre és odahívom Zsanettet tegye meg árajánlatát a takarításra.

Még a reggeli előtt egy palántát beültettem a földbe és jöhetett a reggeli. Hagyományos tojásrántotta (szalonna, hagyma, tojás). A tej már nem volt bizalomgerjesztő. úgyhogy meg se kíséreltem belőle tejeskávét készíteni.

Összepakoltam mindent (a külső merevlemezt és két tápot  külön szatyorba, mert az G. Lacinak megy , hogy hozza rendbe.

Már az induláskor probléma kerekedett. mert a kertkapu zárja rosszalkodott, úgyhogy végül azt csak behúztam.  

Lacit  megkértem, ha lesz egy kis szabadideje, akkor párosítson a külső merevlemezhez egy tápot (ami tud 12 V = áramot és 2A-t).

Amikor elmondtam a problémát a kertkapuval, Judit azonnal felajánlotta, menjek nyugodtan a buszomhoz, ő majd visz oda egy kerékpárhoz használt láncot lakatot és bezárja.

A Használt cikk boltba még a buszmegállóhoz menet beszóltam a hűtőszekrény miatt. Azt ígérték. hogy holnap délután kiküldenek valakit.

A buszon hazafele menet felhívtam Zsanettet, hogy kb. két üra múlva otthon leszek és várom.

Alig, hogy hazaértem, megérkezett Zsanett is. Az árajánlata a takarításra egy kicsit mellbe vágott. Látva a nagy kupit, azt mondta, hogy az első alkalom 20 ezer Ft és utána kéthetente 15 ezer Ft.  

Megköszöntem az ajánlatát és megígértem neki, hogy miután megbeszéltem Emőke lányommal, levélben tudatom, hogy elfogadjuk-e vagy sem.

Még zárás előtt lementem a CBA-ba, vettem egy előre fóliázott sonkát. két csirkecombot, egy üveg paradicsomos káposztát, egy csomag füstölt virslit, egy kis doboz gyulai kolbászt, egy kis vödör céklát, egy hegyes csípős paprikát, egy nagy palack sört és egy zacskó mélyhűtött rizses zöldségkeveréket.

Hazamenet este 8-ra elkészítettem a vacsoránkat, de Áront nem tudtam elérni. Éjfél és éjjel 1/2 3 között már csak Rendőrséget és a Mentőket hívogattam.   

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése