2020. augusztus 18., kedd

Magyar Posta

 20200818 kedd

Délelőtt  bejártam Tolnát, Baranyát, hogy megtudjam, hogy a Pösta nyomkövetője szerint július 29-én sikeresen kikézbesített csomagomat, hova kézbesítették és azt ki vette át. Négy helyre küldözgettek, de végül senki nem tudta megmondani. Felvettek egy vizsgálati jegyzőkonyvet, aminek az eredményéről 30 napon belül értesítenek és remélik, hogy az áru nem került visszaküldésre.

Otthon előbb kirámoltam a mosogatógépből az egy hete ottragadt tiszta edényeket és mindet a helyére.tettem, majd a mosögatótálban felgyülemlett piszkos edényekből elindítottam egy új mosogatást. Szerintem az már délutánra lement. 

A lakásban uralkodó egyéb körülmények miatt el kellett jönnöm Rákospalotára. Onnan igyekeztem úgy elindulni Dömsödre, hogy nagy biztonsággal ideérjek még világosban. Sikerült.

Lehet, hogy nem jól látom, de az az érzésem, hogy Áron nem készül a szeptemberi informatika pótérettségire és az egyetemi pótfelvételire.

Leventének és Leónak is sikerült a felvételi. Ha Áron szept 15-ig nem tudja igazolni, hogy valamelyik felsőoktatási intézmény nappali tagozatos hallgatója, akkor havi 40.000.- förintos árvellátást nem kapja tovább, mehet a TESCO-ba árufeltöltőnek, de mivel ahhoz korán kell felkelnie, mert ha elkésik, akkor felmondanak neki és akkor nem fog tudni éjjel 4-ig Internetezni, mint azt tegnap is tette

A konyhakertnek úgy látom, jól jött a mai eső, ezért a locsolást ma este kihagyom.

Vacsorára fóztem egy krumplilevest. Minden volt benne, ami kell bele, de sajnos tejföl nem volt itthon és csak ezért, este nyolckor már nem volt kedvem elmenni. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése