2020. augusztus 21., péntek

Indulás Dömsödre

20200821 péntek

Teljesen magam alatt vagyok. Áron késő éjjelig Internetezett, ezért reggel 8-kor, amikor kértem, hogy menjen le a CBA-ba és vegyen tejet, meg amit még reggelire gondol, akkor azt mondta, jól van, majd később lemegy.

Végül kértem tőle pénzt és fél egykor én mentem le. Hoztam tejet meg két szelet pizzát, mert tudtam, hogy azt szereti. Feljövet mondtam, hogy jöjjön ki "reggelizni." Kérte, hogy az övét csak tegyem az asztalra, mert ő még nem éhes. Fogalma sincs arról, hogy mi az, hogy CSALÁD. Nem bírt volna ki 5 percet egy asztalnál tölteni velem.

Katika szólt. hogy Áron biztosan elfelejtette, hogy amit tőle kértem, hogy vigye át az ing vasalási pénzt, azt még nem hozta. Áront kérdeztem, azt mondta, nem volt pénze.

Átvittem a pénzt Katikának és elnézést kértem a késésért.

Elindultam Dömsödre. Útba ejtettem a Budapest Bankot, részben azért, hogy vegyek fel némi készpénzt, másrészt, hogy az elhagyott hitelkártyámat letiltassam, de sajnos a bank zárva volt.

A Budapest - Dömsöd út ugyanolyan bonyolult volt, mint a tegnapi Dömsöd - Budapest, azzal megspékelve, hogy nem a CBA után szálltam le egy megállóval, hanem előtte eggyel. Végül egy autóstop a házig hozott. Almával és szilvával igyekeztem meghálálni a fuvart.

A bázison egy nagy locsolással kezdtem.

Nyolckor megsütöttem kát sajtos tallért és egy szem krumplit felkarikázva, utána sör.






 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése