2018. április 29., vasárnap

A solar LED egy kudarc


20180429 vasárnap

Reggel  hétkor a szivattyú bekapcsol, de akkor egy fél óra hosszan és csak az öreg smaragdfa tövére küldi a vizet.

Én csak nyolckor keltem és akkor is csak a reggelimmel voltam elfoglalva. Az Esztike féle tej már fel van forralva, abból csak egy nagy csuporral kell kimerni a tejeskávémhoz. A serpenyőbe pedig befektetek egy nagy szelet angol szalonnát és indulhat a reggel.

A reggeli után a gazda szeme végig pásztázza a veteményest és megállapítja, hogy minden rendben.

Folytatom a napelemes terasz világítótest szerelését. Este már főpróba lesz.

Miskolczi Marika bejelentette, hogy a barátai Dunapatajról jönnének. Megkért, okosítsam ki őket, mert szeretnének napelemes rendszert telelepíteni. Mondtam, hogy nyugodtan jöjjenek, el fogok nekik mondani mindent, amit tudok.

Meg is jöttek. Férj, feleség és két helyes gyerek. Mindent bemutattam, mindent elmondtam, még azt is amiben ne kövessék el azokat a hibákat, amiket én elkövettem.

Folytattam a LED-es terasz világítás szerelését.

Most már el kell kezdeni a füvet nyírni, mert különben a fejemre nő. Félmeztelen nyírom a füvet és a kert felével készen is vagyok.

Napszúrás veszély ide vagy oda, kimentem a Dunára egy órát úszni.

Már jóval elmúlt dél, amikor hozzáláttam az ebéd készítéséhez. Rántott busa, hozzá petrezselymes krumpli, majonéz.

Ebéd után egy kis pihi, majd átmentem Bénihez, mert ígért palántákat. Kicsit pálinkáztunk, majd tök és karalábé palántákkal hazatértem. 

Már besötétedett.  A solar LED teljes kudarc. Hiába közelítek a mozgásérzékelőhöz a LED-ek nem gyulladnak meg. Levélírás és reklamáció lesz a vége.

Bánatomban nagy locsolás.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése