2018. április 24., kedd

Adás-Vételi szerződés


20180424 kedd

Áron megint fél órával később indult el, mint ahogyan én szeretném. Addig nem fog észbekapni, ameddig az iskola nem lép valami nagyon gorombát. Jelenleg ő vezeti az elkésők listáját. Ebben a félévben 38 késése van. A második helyezettnek csak hat.

Délelőtt a Skype és a Teamviewer segítségével pontot tettem az átutalásokat illetően, aminek Norci is nagyon örült.

A konverziók és az utalások végeztével elmentem a Nissan Centrumba tölteni az autót.

Előadtam azt a felajánlásunkat, hogy szívesen és Free of Charge elkészítenénk a Nissan Leaf-ek Voice Command Operation System-hez a magyar nyelvű támogatást (A.Andrással közösen), ha valaki meg tudja mondani, hogy a magyar nyelvű parancsok milyen hangfájl formátumban legyenek elkészítve.

Az egész felajánlást úgy ahogy van egy csomagban elutasították.

Mi nem arra gondoltunk, hogy valaki is belepiszkálna a rendszerbe, hanem arra, hogy mi elkészítjük és átadjuk a Nissan Európai központjának, akik letesztelik és ők majd kiadják a Szervizeknek, hogy a frissítések alkalmával tegyék be a járművek rendszerébe.

Délben megint a tejfölös csülkös bablevesből melegítettem meg egy adagot.

Délután 3-ra volt megbeszélve Bori ügyvédjénél az Agancs utcai lakás Adás-Vételi szerződés végleges változatának az aláírása. Ha az autóban nem lett volna navigáció, talán sose találok oda. Ott minden simán ment és öt óra után már haza is értem.

Áron már itthon volt és szokása szerint arról számolt be, hogy az iskolában nem történt semmi különös. Arról is nekem kellett tájékoztatnom, hogy reggel az első óráról megint elkésett.

A szobájában megint nem csinált rendet. Az egész szobában minden ruhája a földön hever.

Vacsorára túróscsuszát csináltam és vacsora után összekészítettem Áron másnapi tízóraiját (krémsajtos, sonkás császárzsemle, benne rukkola és mellé egy banán).


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése