2018. április 19., csütörtök

Hosszú hétvége


20180419 csütörtök

Úgy igyekeztem a reggelivel, hogy 10-re beérjek a Budapest Bankba. Minen klappolt, még parkolóhelyet is találtam a MOM plázában, kivéve az, hogy Viktorral nem ezt a csütörtököt beszéltük meg,hanem az április 26-ait. Nem nagy probléma, kicsit körbesétáltam és indultam a Közhelybe a német társalgásra.

Csak hárman voltunk, Zsuzsa, Bori meg én.  Nagyon hasznosan telt ez a másfél óra. Zszsának nagyon hálás vagyok ezért a kéthetenkénti  foglalkozásokért, mert ha ez nem lenne, akkor talán a német nyelvvel  is úgy járnék, mint a franciával jártam, hogy egy idő után minden kihullik az agyamból.

 Zsuzsa minden alkalomra készül valamilyen témát körbejárni.
A Gazdagréti K&H bankban még csináltattam egy átutalást, hogy Norciéknak összejöjjön az pénz a házra Bristolban.

Már majdnem  három óra lett mire kiértem Pátyra.  Mikiéknél  felpakoltuk a majdnem kész hosszú polcanyagokat a csomagtartóra, jól lekötöztük, a kisebbeket pedig egyszerűen betettük a hátsó ülésre. Megbeszéltük, hogy holnap reggel  nyolc óra körül várom őket Dömsödön.

Otthon Elkezdtem bepakolni. Emőke bekerítette Mannát. Amikor Áron hazaért a suliból, neki már csak le kellett segíteni a cuccokat az autóba. Azzal búcsúztam el Árontól, hogy ha rendet csinált a szobájában, akkor utánunk jöhet Dömsödre, de nem kötelező.

Késő délután indultam és bár majdnem tele volt a csomagtartó PET palackokkal és sörös dobozokkal, mégsem ejtettük útba a TESCO-t.

Kiskunhalomnál még beugrottam a HEKK sütödébe és megettem egy sülthekket majonézzel és egy  sarka kenyérrel.

Manna élvezte a legjobban, hogy megérkeztünk a bázisra. Nem csupán szerényen birtokba vette a bázist, hanem ide-oda futkosott a kertben és felmászott a fákra.

A polcanyagokat le sem szedtem  a tetőcsomagtartóról, csak letakartam, hogyha éjjel esik, ne ázzon meg.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése