2011. november 17., csütörtök

Mikulás csomag

Időben fel kellett kelnem, mert a "Főnök" tegnap azzal bízott meg, hogy reggel vigyem be az iskolatáskáját a suliba. Ági néni csak rossz dolgokat mondott a fiúról. A legrosszabban az hangzott, hogy amikor Ági néni kérte a leckefüzetét, akkor Áron azt mondta: "nem viszemki, de itt van az üzenőm, írjon be Ági néni." Ezt azért majd nyugodt légkörben megbeszéljük.
Itthon nagy lendülettel kezdtem a restanciáim elvégzéséhez. Ez délig működött is. Közben megrendeltem Ellinek az új gépét a Robohardware-től. Bélával minden részletet egyeztettem és csak arra figyeltem, hogy Ellinek öröme legyen az új szerzeményben.
Felhívtam Nóra nagyit, hogy most nkapcsolja be a számítógépét és  menjen fel az index.hu oldalra, mert ott ma és csak ma megnézhet egy filmet, ami őt valószínűleg nagyon érdekli. Nem ment könnyen a dolog. Nagyi nem hajlandó semmit felírni a "kockás füzetbe", mondván ezt majd megjegyzi. Négy éve van meg a számítógépe, de nem sikerült egy weboldal címét beírni a megfelelő mezőbe és nem tudja, hogy melyik az ENTER billentyű.
Délután majdnem elkéstem az angol klubból, de végül autóval sikerült átvergődnöm a dugókon. Igaz, hogy m,ire kijöttem már várt egy mikulás csomag. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy azt hittem ingyenes parkhelyen állok.
Rohantam haza. Kivettem a tengeri halat a mélyhűtőböl , átutaltam a büntetést és vártam Áronra és Bencére.

Majdnem egyszerre érkeztek. Áronnak kiadtam az ukászt, hogy az egész héten halogatott szobai rendcsináláshoz kezdjen végre hozzá. Bencével több-kevesebb sikerrel matekoztunk. Sok luk van a zsákján, de igyekszem egyenként befoltozni. Egyik ilyen gétugrásnál kihívtam Áront a szobájából, hogy ő feleljen a feltett kérdésre. Áron negyedikes Bence nyolcadikos. Ettől megértette, hogy a problémát neki is meg kell tudnia oldani.
Vacsorára sült tengeri halat tálaltam fel serpenyős krumplival, amiben alma is párolódott.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése