2016. június 13., hétfő

IKEA ebéd


Áron, bár hihetetlenül nagy rendetlenséget hagyott a szobájába, de legalább ½ 8 előtt elindult a suliba. 

Levittem Mannát és elmentem a CBA-ba kenyérért, vettem még tarját és egy pár debrecenit. 

Nekem a reggeli szertartás (fürdőszoba, reggeli, gyógyszerek) bőven eltartott 9 óra utánig. 

Elkezdtem a Duolingót, de Bernit nem tudtam utolérni. 

Délelőtt megint érkezett egy Kínai csomag, LED lámpák voltak benne. 

Délben kinyomtattam Nóra nagyinak a XII. kerületi Önkormányzat kommunális adókról szóló határozatát, miszerint az itt lakókra nem vonatkozik a sem a 65 év, sem a 70 év fölötti adómentesség. Utána elindultam Nóra nagyihoz, hogy közöljem vele a rossz hírt. 

Hazajövet Áront már itthon találtam és közöltem vele, ha leszáll a számítógépről és rendet tesz a szobájában, akkor elindulhatunk a Dechatlonba és ott nézhetnénk neki football cipőt, úszónadrágot és pingpong ütőt. 

El is indultunk, de Áron azt javasolta, hogy előbb menjünk be az IKEA-ba és együnk valamit. Az ötlet nekem is tetszett. Vettünk ráksalátát, lazac salátát és vaníliás öntetű túrós palacsintát. Mindegyik nagyon finom volt. 

A Decathlonban Áron a pingpong ütők tesztelése ürügyén 21:13-ra megvert. Végül vettünk egy, az ára alapján közepesnek kikiáltott ütő párat három labdával. Ezen felül rendeltem a Sevylor kajakunkhoz egy utólag felszerelhető skeget.  

Hazajövet Áron még lement a CBA-ba, hozott nekem lilahagymát és csípős paprikát a zsíros kenyér vacsorához és Mannának nedves kaját. 

Utána megnéztem a Németország-Olaszország EU bajnoki focimeccset.

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése