2020. december 9., szerda

Rend lett a konyhában

 20201209 szerda

10 órakor ébredtem. A konyhában, ahogyan Áron tegnap este ígérte, nem tudom, hogy mikor, de rendet tett.

Az első telefoncsöngés szokás szerit üzletkötőtől jött. a két ingatlanra kötött lakásbiztosítással kapcsolatban. Az ajánlat biztosító váltása előnyösebb kondíciókkal. 

Ilyenkor, december közepe táján van lehetőség biztosító váltásra. A döntés pár nappal elhalasztva.

Mire elkészítettem az első kaját, már bőven elmúlt dél.

Szinte váratlanul támadott meg egy napi négyórás Zürich-i állásajánlat, olyan kondiciókkal, amiket alig lehetetlen visszautasítani (bruttó 1.950.- €/hó + kétszobás szolgálati lakás meg egyebek), de az én koromban már nem olyan egyszerű feladni a jelen környezetet. Még ha biztos lennék abban, hogy ott Áront felveszik az egyetemre, akkor is meggondolnám.a kiköltözést. "Szívet cseréljen, aki hazát cserél" /:Tompa Mihály:/

Megjött a külső merevlemez doboza, mindent összeraktam, mindent összedugtam, de sajnos a rajtalévő állományok  nem érhetők el. Még az eszköz illesztőprogramját is megpróbáltam frissiteni, de hiába, a rendszer azt mondja, hogy az eszköz működik, az első használat előtt formázni kell. Szerintem összeomlott a fájlrendszere. "a kötet nem tartalmaz felismert fájlrendszert." 

Este megsütöttem a panírozott halrudacskákat. Bár nem égettem oda, Zoli mégis lejött, hogy a főzés szaga bemegy a szobájukba. . 


 


 í

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése