2021. szeptember 11., szombat

Szemészeti felülvizsgálat

 20210911 szombat

Kora hajnalban ébredtem. Rossz emlékeim vannak a 911-ről, NewYork

Kis bűntudatom enyhítendő elővettem az elhanyagolt Spanyol Duolingót. Jó érzéssel tölt el, hogy még nem felejtettem el mindent. Egyes karakterek bevitelével még szenvedek.

Már 1/2 6-kor megéheztem. Gondoltam a reggeli ideje még odébb van, de nézek valami előleget. Találtam  is a hűtőben egy falatnyi milánóit. Rácsipegettem egy kis sajtot és amíg az melegszik a grillezőben, bekaptam egy korty unicumot. Utána egy kis sör.  Így már talán kibírom a reggeliig.

Szeptember 11.-én  9 órára szólt a behívóm a Szent Imre kórház Bártfai utcai Szemészeti Rendelőjébe.

Ahhoz, hogy nagy biztonságban 9-re odaérjek nyolckor el kellett indulnom.

A Bártfai utcából átküldtek főbejárathoz, mert a szemészetet onnan lehet könnyebben megközelíteni. 

Majdnem fél órát tartott, mire vakoskodva odaértem végre bejutottam. Odabent a kiírás szerint a második emeleten van a Szemészet. Az már csak hab a tortán, hogy az eligazító elmagyarázta, hogy a liftben a 4-es gombot nyomjam meg, de ne lepődjek meg, hogy a 3-as szám jelenik meg, amikor kinyilik a liftajtó, az a második emelet. 

Itt minden ajtó zárva volt és a kopogtatásra sem reagált senki. 

Az Információs pultnál felvilágosítottak, hogy a doktorúrnak  valószínűleg elkerülte a figyelmét, hogy a 11.-e szombatra esik és Szombat-Vasárnap nincs ambuláns rendelés, jöjjek vissza hétfőn. 

Én itt már semmin nem lepődöm meg.

Hazafele a Bikás parknál vettem egy gyrost és egy dobozos sört. A szombati piacon hagytam, hogy egy csomag zokni és egy flanel ing erejéig lenyúljanak.

Végül 12 óra után értem haza. A CBA-ból még feltöltöttem a hűtőszekrényr néhány dologgal.

 



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése