2021. szeptember 4., szombat

Weekend

20210904 szombat

Hajnali 2-kor felébretem. Rögtön benéztem Áron szobájába. Megnyugodva konstatáltam, hogy a halk szavakból is értett és alszik.

Több kedvenc Beatles nótát töltöttem le.

9-kor lementem a CBA-ba néhány  dologért (sütnivaló kölbász, sonka, unicum.,egy csípős paprika, két zsemle). nem találom a még aktív bankkártyámat, de hál'Istennek még van annyi KP a tarsolyomban.

Hazajövet feltettem sülni a kolbászt és mellé ütöttem egy tojást. Amíg ezek sültek, elkezdtem készíteni Áron tízóraiját. (a zsömle kettévágva, megkenve margarinnal, mindkét fél beterítve sonkával és közé kerül a tükörtöjás pár karika paprikával.)

Már elmúlt 1/2 11 és Áron még alszik. Milyen egyetem ez? Lehet, hogy csak délután kezdődnek az előadások? 

1/4 1 múlt. Áron még alszik. Mostanáig hagyta, hogy idegeskedjek (pedig már tegnap kértem, hadd nézzem meg az órarendjét), de csak most árulta el, hogy szombaton nincsenek előadások.

Reggelire sült kolbász ketchup (mustárt elfelejtettem venni). A tejeskávéhoz használt tej határeset, azt már szerencsésebb hagyni megaludni.

Reggeli után visszapihentem és délután 5-jg egy jót aldtam. Megkérdeztem Áront, hogy megtalálta-e a ham and eggs-es zsömlét. "Igen, de máskor ne csinálj, el tudom készíteni magam is." Kár, pedig milyen örömöm leltem benne, hogy ezt neki készítem.

Délután Áron (se szó, se beszéd, se köszönés) elment. csak Emőkétől tudtam meg, aki hazajövet összefutott vele, hogy röplabdázni ment és úgy tervezi, hogy az egyik barátjánál alszik és majd csak reggel jön haza.

Emőke hozott egy nagy karéj g9rögdinnyét és nyugtatott, hogy Áron miatt ne aggódjak..   

Este 1/2 8-kor megpróbáltam regisztrálni magam a harmadik védőoltásra az eeszt.gov.hu  oldalon, de problémába ütköztem: "ezzel az e-mail címmel már regisztráltak." 

Áron egyébként még éjjel 1-kor hazatért.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése