2017. december 18., hétfő

K & H

Reggel rendeztem egy fejmosással egybekötött nagy fürdést és még meg is borotválkoztam, hogy a K&H-ba már európai külsővel érkezzek. 

A K&H-ban viszont nem európai módon fogadtak. Először nem akarták kiadni a Gyámsági forint számla kivonatát, mert, hogy nemcsak a rajta lévő pénzzel, hanem a kivonat felett is csak a számlatulajdonos (Pacher Áron) rendelkezhet. 

Maga a rajta lévő pénz pedig mélyen a KSH inflációja alatt 1.2 %-kal fog kamatozni és őket egyáltalán nem zavarja, hogy ezzel a kiskorút fogják megkárosítani.

Végül felhívtam a Gyámhivatalt és az ő telefonos közbenjárásukra engedtek a szigorukból és példányonként 608.- forintért (náluk ilyen magas a nyomtatási költség) kiadták a 3 x 2 lapos igazolást, (ugyanis az ügyintézőnek nem sikerült beállítani a kétoldalas nyomtatást).

Ezután már csak a szövegezésben való helyesírással (kibocsájt, kettőmillió, mert az helyesen kibocsát és kétmillió) sértegetve őket, mindent átvettem, azzal a búcsúval, hogy akkor lássam őket, amikor a hátam közepét.

Tiborral és Petrával ½ 1-re beszéltem meg a találkozót a Maros utcai lakásban. Így még maradt arra időm, hogy a kis kínaiban magamhoz vegyek némi ebédet. 

Mindenki ott volt időben és a papírok továbbítását a Gyámhivatalba, már Tibor vállalta.

Még gyorsan bepakoltam négy banános doboznyi könyvet az autóba és indultam haza.

Áron négy óra körül érkezett haza és rögtön be is ment a szobájába tanulni, mert holnap fizikából fognak dolgozatot írni.

Dömötör Tibcsivel, Reich Tamással és Kincses Gyöngyivel beszéltem hosszan telefonon.


Este elszámoltattam a lányt, milyen volt az ajtaja elé tett túró és a körözött. Megbeszéltük a karácsonyt, Áron pedig magába szállt és kirámolta a mosogatógépet.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése