2017. december 31., vasárnap

Vissza Budapestre

Arra ébredtem, hogy Béni csöngetett, és amikor lementem ajtót nyitni, még reklamálva kérdezte, hogy csak nem most keltem fel. Szégyelltem volna megmondani az igazat, ezért úgy tettem, mintha már régen fent lennék.

Visszahozta a kocsonyás tányért és a kis ládikát. Hozott egy Anika sütötte mákos kuglófot, miközben Boldog Újévet kívánt.

Kora délután elindultam Budapestre.

Kiskunlacháza fele a rendőrök egy nagy baleset miatti teljes útelzárás mellett visszafordítottak és azt javasolták, hogy menjek vissza Dömsödre és Apaj felé kerülve közelítsem meg Kiskunlacházát.

Beszéltem Polgár Adrival, aki azt javasolta, hogy ha már nem oltatom be magam influenza ellen, legalább vegyek egy doboz Supradyn 50 + immunerősítőt.

Éjfélkor le kellett mennem az autóhoz. Hallom a petárdák ropogását és egyre több megrémült kutyát látok futkosni. Valószínű, hogy a szilveszteri vacsora után hozta le őket a gazdája sétáltatni és megszokásból lecsatolta róluk a pórázt. HIBA.
De azért eszembe jut (talán Rousseau) mondása: "Amióta megismertem az embereket, azóta jobban megszerettem az állatokat."

Ha már amúgy is lementem, elsétáltam a patikába is és megvettem a Supradyn-t.


Este még rendezgettem a DVD-kre felvett angol oktató anyagokat, de a feliratozás már holnapra marad. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése