2021. május 7., péntek

A hűtőszekrény feltöltése

 20210507 péntek

9 óra tájban ébredtem. 

Szemerkél az eső, ami nagyon jó a konyhakertnek.

Szinte semmi nincs itthon a reggelihez, ezért elindulok, hogy egy kicsit feltöltsem a hűtőszekrényt.

Kicsit még hűvös van, lestoppolok egy autót. Felvesznek, ők pontosan tudják, hogy én ki vagyok, mert a szemműtétemről érdeklődnek, nekem viszont fogalmam sincs, hogy ők kik.

A CBA-nál megköszönom, hogy elhoztak és elköszönök. Bent vettem két csirkecombot püspökfalattal, egy kg. krumplit, egy csípős paprikát, egy palack tejet, hot ketchup-ot, némi felvágottat, sütni való virslit és egy előre szeletelt, becsomagolt barna kenyeret, egy nagy palack sört a napi folyadék bevitelhez és egy üveg unicumot. Mindjárt könnyebb lett a bankkártyám.

Ferdén (drága Róza anyám mindig úgy mondta, hogy "sréhen") szemben bementem a Barkácsboltba és vettem egy kiskapát. Otthon majd készítek hozzá nyelet. Kiskapa nélkül nincsen konyhakert. Szerintem a régi valakinek megtetszett és képes volt csupán ezért átmászni a kerítésen.

Hazafele menet beugrottam a Gyógyszertárba és vettem egy doboz 60 db-os Venotec-et.

Útközben ért el az Allianz Biztosító hívása a rossz hírrel, hogy a PPZ-012 frsz-ú autómnak 140.000.- forintos Kötelező Felelősségi Biztosítási díjelmaradása van.

Többször is próbálkoztam az elmaradád átutalásával, de egyszer sem kaptam visszaigazolást annak sikeréről.

Itthon mindent elpakoltam a hűtőbe  és a reggeli (sült virsli, mustár, ketchup, barna kenyér és tejeskávé) után, de már majdnem délben lepihentem és nyomban el is aludtam.


  





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése