2021. május 10., hétfő

A szerdai lakásátvétel szervezése

 20210510 hétfő

A reggel szalonnás hagymás tojásrántotta, hozzá jól befokhagymázott barnakenyér pirítós .és utána tejeskávé lenne, de már nincsen te..

Utána még visszapihentem és online intéztem az ügyeimet. Többek között Emőkével és Sch. Évával is finomítottam a szerdai Nagyszeben téri garzon és kulcsainak az átadás-átvételét.

A visszapihenés végül elalvásba fordult, amiből délután is csak a szomjúság ébresztett fel. Odakint még este hatkor is 27°C meleg van, szépen süt a nap és ebből holnap délutánra már 29° C  meleget ígér az idokep.hú. Ha ez így megy tovább, akkor ebből a hétvégén már az is lehet, hogy úszás lesz.

Elsétálok a Dabi étterembe valami vacsora féléért. mind a két étterem zárva van hétfőn. Maradt a Mizsei bolt, konzerv lecsós tarhonya és lecsókolbász. Vettem még tejet, sört, unicumot és magos zsemlét, mert kenyér már nem volt.

Már majdnem este nyolc óra, mire hazaérek és mindent kipakolok.

Késő este felkarikázok egy fél szál lecsókolbást és elkezdem sütni egy evőkanálnyi olajon, majd rádobom a tarhonyás lecsót. Adok hozzá egy kevés Hot ketchup-ot és tálalom. Finom lett. 

  


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése