2021. május 15., szombat

Útban a bázisra

 20210515 szömbat

9 óra után ébredtem.

Hiába jött meg az ANZSU Optikától tegnap délután az SMS, hogy "A szemüvege elkészült." az üzlet legközelebb csak kedden lesz nyitva. Nem nagy probléma, addig kibirom.

Lassú összekészülődés közben reggelire a kolbásos lecsó utolsó falatjai is elfogytak.

Még rendeztem (Béla észrevételei szerint) a blogbejegyzésék javítását és a tegnapi publikálását.

Kora délután indultam. Az első nagyobb megálló a Bikás park, ahol az Indiainál vettem egy adag zöldséges sülttésztával körített csirkés kaját, a patikában pedig egy 60 szemes doboz  Wintek-et. 

A Volánbusz Kossuth u. 136. megállónál betértem a Mizsei kisboltba. (kenyér, tej, unicum, sör, császárszalonna, egy csípős paprika, egy csomag mélyhűtött panírozott csirkeszárny.) 

A sok finomság miatt nagyon nehéz lett a két szatyor. Többször megkellett pihennem, de, amikor elmentem Iván kertje mellett, szólt a fiának, hogy tólja el a házamig biciklijével a két nehéz szatyromat. Ez nagy megkönnyebülést jelentett. Útközben beszélgettünk a tanulmányairól és felajánlottam neki, hogy a segítségéért szívesen tartok angolórát.

A két szatyor ki- és bepakolása után megmelegítettem az indiai kaját, a felét megettem, majd utána lepihentem.

Este már 10 óra tájban jutottam hozzá, hogy felkapaszkodjak az Internetre, de az sem volt egyszerű. Amikor már sikerült, csak fegyelmeznem kellett magamat, hogy ne tültsek le több anyagot, mint amennyit, tanulok.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése