2021. november 24., szerda

Bevásárló lista 24

 20211124 szerda

11-kor ébredtem. Odakint tél és 5° C van.

Tervezem, hogy felfrissítem az élelmiszer készletet. Felhívtam Gabikát, hátha tervezik, hogy mennek valamelyik boltba, mert akkor szeretnék csatlakozni hozzájuk. Éppen. Nem tudtunk beszélgetni, de vissza fog hívni. Azután ez a visszahívás elmaradt.

Beleolvasgattam a napi hírekbe, de jobban tettem volna, ha nem teszem. Már nincs egy hónap a választásokik, de a hangnem amit a kormány és az ellenzék egymással szemben megüt, (egyik sem jobb a Deákné vásznánál), az minden színvonalat alulmúl. 

Ez maradjon a nagyok dolga, én meg foglalkozzak csak az idegennyelvek tanulúsával és tanításával.

Később átvittem Béniékhez egy bevásárló listát, kérve, hogy ha amúgy is mennek üzletbe, hozzanak nekem ezt-azt, mert a hűtőszekrény kezd kiürülni. Áronnak 5 nap múlva lesz a 20.-ik szülinapja és szeretnék neki egy diótortát sütni. Anika fogadott, azt mondta, hogy: "Megbeszélem Bénivel és holnap délelőtt bemegyünk Kiskunlacházára és megveszünk mindent smi a listán van. 

De ha már Áronnál tartunk, nem akarok beavatkozni az életetekbe, de Áron egy héten csupán egy alkalommal egyetlen egy órára nem tudna lejönni Dömsödre? Apa, elmegyek a patikába, kiváltani a receptjeidet. A boltból mit hozzak neked? 

Áront a szemünk láttára húsz éven keresztül, szinte teljesen egyedül nevelted, tejben-vajban fürösztötted, kényeztetted, nem érzi, hogy ennyit megérdemelnél tőle?"

Amikor átvittem a listát, még kértem 3 szelet kenyeret, hogy holnapig kibírjam.

A kert végében még találtam egy pár szem giót, azokat is odavittem a többihez, száradjanak, melegedjenek.

Este még megmelegítettem egy sült csirkecombot vacsorára.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése