2021. november 13., szombat

Emőke visz Dömsödre 13

 20211113 Szombat

Időben ébredtem és nagyon jól haladtam a Leonarddo szövegbevitellel, de ha pont én nem tartom be a sikeres "Módszertan"-om lépéseit. akkor olyan vagyok, mint aki "vizet prédikál miközben bort iszik".

Emőke átjött, hogy szívesen levinne Dömsödre, aminek nagyon örültem, de előtte be kell ugranunk az Alléba, hogy befizessem a Telekom két elmaradt "Otthon szolgáltatás" számláit.

Emőke, bár utálta ezt az Alle bevásárlóközpontot jött velem a Telekom ügyfélfogadóba is és amikor az elmaradt számlák befizetésével végeztem, indultunk Dömsödre. Nagyon hálás voltam neki, hogy elhozott.

Néha mérgelődik a közlekedés többi résztvevői miatt, de alapjaiban tetszik,  amilyen megfontoltan és körültekintően vezet.

Az első állomás Dömsödön a CBA volt. Mindketten alaposan bevásároltunk. 

A bázisra érve Emőke első dolga az volt, hogy az autót feltette a töltőre, majd átment almát szedni, aminek nagyon örültem. Közben én átállítottam a termosztátot 13-ról 23 fokra. Nagyon lassan, de beindult a fűtés. Úgy tervezem, hogyha téliesebbre fordul az idő, akkor nem fogom engedni, hogy ennyire lehűljön a ház. 

Az otthonról hozott bió hulladékokat még kivittem a bió karámba. Egy darabig ott kell, hogy érjen, de még a havazás előtt szeretném elteregetni a konyhakertben.  

Emőke még világosban tudott elindulni és nem sokkal később jelezte, hogy szerencsésen hazaért.

 Vacsorára tejfölös csirkepaprikás készült csirkeszárnyból.

Közben Péter öcsém telefonon hívott, hogy mondjam meg a nagy Emőnek, hogy a munkái ki vannak nyomtatva és ki vannak téve a házukban.  Mindenki  csodálattal nézi őket.

Éjfélkor takarodót fújtam.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése