2021. november 23., kedd

Visszaolvasva régi blogot 23

 20211123 kedd

A tegnap esti pótvacsorának is nagy sikere volt. Utána még egy kicsit elrámoltam és a lábosból még kimértem két műanyag edénykébe a maradék körmöt némi krumplival. A nagyobbik a hűtőládába, a kissebbik a hűtőszekrény fagyasztó terébe került. 1/2 1 is elmúlt mire ágyba tértem.

Nem is tudom, hogy mi szállott meg, de elkezdtem olvsgatni a 10 évvel ezelőtti blogbejegyzéseimet. Mondhatom, hogy nagy élmény ilyen időtávra ilyen részletesen, filmszerűen visszapörgetni a napjainkat.Kiderült belőle például, hogy Nóra nagyi akkor  még élt és együtt töltöttünk vele, Áronnal és Szécsi Évával egy hetet az Egri Flóra szállóban. Olyan szereplők  is részt vettek a napjainkban, akiről ma nem tudok, hogy kicsoda. Szerintem Áron fogja tudni. Az is kiderül belőle, hogy Norciék még itthon voltak és együtt ünnepeltük a Hanukkah-t. Számomra ez azért tanulságos, mert arra ösztönöz, hogy ne hagyjam abba a blognapló írását, sőt, minél részletesebben rögzítsem a napjainkat, mert én már nem leszek, amikor  még lesznek olyanok, akik örömüket lelik majd a történetek visszalapozgatásában. Olvasom benne például, hogy 2011 karácsonyára vittem Elliéknek Pátyra 30 smaragdfa magot, amivel az elültetésen kívül nem kell törödni, a teremtő öntözi. Ezért a 30 smaragdfáért ma bármelyik bútorgyár szívesen eljön, kivágja, elviszi és ad érte 1 millió Forintot.    

Az éjszakai bagoly végül 1/2 12-kor ébredt. Összeraktam a mozaikokat, amiket álmodtam, de nem jöttek ki belőle igazán kerek történetek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése