2019. május 23., csütörtök

Tósa Sanyi


Nehezen ébredtem, mert Manna teljesen kimerített.

Tegnap késő délután többször is kértem Áront, hogy vigye le Mannát.  Azt mondta, ne ismételgessem annyiszor, le fogja vinni. Mannának is mondtam, ne nyávojon egyfolytában. Áron megígérte, hogy levisz.

Végül éjfél körül már annyira nyávogott Manna, hogy nekem kellett levinnem. Igen ám, de nemsokára valaki beengedte, sőt hozzánk is benyitott. Úgy tűnt, hogy Manna bele is nyugodott, de nem.
Hajnali 5 órakor újabb hadjáratot indított és le kellett vinnem.

Kilenc óra után ébredtem. Formálódott bennem az elhatározás, hogy megreggelizem és utána elindulok a Copy Print-hez, hogy kinyomtattassam a pdf-ben megkapott RezsiMentor jelentkezési lapot.

Hazajövet elindítottam egy nagymosást, és amikor a mosógép végzett, kiteregettem.

Tósa Sanyi felhívott, hogy elfogyott a pénze. Természetesen azonnal átutaltam neki 50.000.- forintot. Már szinte csak gyógyszerekre költ.  Ha lesz elég odafigyelésre időm, akkor meg fogom látogatni, hogy közelebbről megállapíthassam, miben tudok neki segíteni.

Béla segítségével megpróbáltam a Canon PIXMA MP495 nyomtató driverének a telepítését, hogy a Jelentkezési lapot beszkennelve át tudjam küldeni Adrinak. Ez nem sikerült teljes mértékben, ezért a fotózáshoz folyamodtam.

Áront hiába kérem, hogy hazajövet először csináljon rendet a szobájában és nézze át az iskolai dolgait és csak utána Internetezzen.  Mint a falra hányt borsó.

Miután mindent megvettem a CBA-ban, amit kért, halkan megkértem, hogy gondolkozzon el azon, hogy miért van az, hogy én mindenben igyekszem a kedvébe járni, Ő meg az enyémbe nem.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése